Vi fører dig og dine medarbejdere videre

DEM VI ER


I januar 2008 stiftedes Betzer HR af Marianne Betzer.

Om Marianne Betzer:
Jeg har en baggrund som cand.jur fra Århus Universitet i 1997 og LL.M (Master of Laws) fra King’s College London i 1995. Er i 2012 påbegyndt en Masteruddannelse i Positiv Psykologi v. Århus Universitet, som dog pt. er sat på stand-by.

Siden jeg afsluttede min uddannelse har jeg arbejdet med stort set alle opgaver inden for personaleforhold og HR. Jeg har været personalejurist, HR-Konsulent, HR-project manager og HR-Chef i store offentlige og private virksomheder. Jeg vil specielt fremhæve 4 år på Odense Universitetshospital, 4 års ansættelse hos Danfoss A/S og samt 2½ år hos Arkil A/S som HR-Chef, hvor jeg har bygget en HR funktion op. Senest har jeg også opnået erfaring indenfor advokatbranchen.

Jeg arbejder både på dansk og engelsk og har således stor erfaring i at rådgive og coache på engelsk, ligesom jeg kan være behjælpelig med at lave engelsk ansøgningsmateriale.

Sådan arbejder jeg:
Ydelserne i Betzer HR matcher mine kompetencer og interesseområder. Jeg elsker dynamikken og forandringerne i det opbyggende HR-arbejde og trives rigtig godt med kombinationen af det strategiske og de operationelle arbejde.

Jeg har en anerkendende tilgang i arbejdet med mennesker og sætter en høj etisk standard i mit arbejde. 100% fortrolighed i alle henseender er en selvfølge.

Min erhvervsmæssige erfaring:
I bagagen har jeg blandt andet erfaring med alle de praktiske opgaver i en velfungerende HR-organisation, jeg har opbygget en HR-afdeling fra bunden og har adskillige gange været projektleder på såvel store som små HR-projekter i både mine offentlige og private ansættelser. Heriblandt kan nævnes et sygefraværsprojekt, teamudviklingsprojekter, forandringsprojekter og udvikling og udførelse af større lederudviklingsforløb. Herudover har jeg i flere år givet personlige coachingforløb til ca.400 medarbejdere og ledere og har ydet jobrådgivning til opsagte medarbejdere.

Jeg deltager løbende i kurser inden for jura, erhvervspsykologi, ledelse, coaching mv. og er certificeret i en række erhvervspsykologiske test- og analyseværktøjer. Og jeg er certificeret Coach og Stress Coach.