Vi fører dig og dine medarbejdere videre

DET SIGER KUNDERNE


TOYOTA MATERIAL HANDLING DANMARK:

”Marianne Betzer har igennem en årrække hjulpet os i løsningen af opgaver indenfor det personale-juridiske såvel som indenfor de mere HR relaterede opgaver.

Vi kender Marianne som en yderst kompetent person, der altid møder os i øjenhøjde – både når det omhandler komplekse juridiske problemstillinger, såvel som mere personfølsomme områder indenfor HR.

Marianne er altid klar med råd, og gør klart opmærksom på, hvis der er enkeltområder der kræver yderligere afklaring.

Vi er blevet guidet og udfordret i vores beslutningsproces, når vi har haft behov for det – i den sammenhæng fungerer Marianne som en god konstruktiv sparringspartner for virksomhedens ledelse.

Vi kan kun anbefale Marianne Betzer som en god ekstern assistance både indenfor det personale-juridiske såvel som indenfor de mere HR relaterede opgaver.”

Sonny Bloch Jensen, Økonomidirektør / Financial Director, TOYOTA MATERIAL HANDLING DANMARK

 

Specialtandklinikken:

“Jeg kan kun give Betzer HR de allerbedste anbefalinger.

Fra begyndelsen top professionel sparring vedrørende personlige tests af ledelsen og opsætning af stillingsannoncer.

I forløbet omkring udvælgelse af kandidater til samtaler, og sparring omkring udvælgelse til ansættelse, har Betzer-HR været velforberedt, og der har været styr på alt vedrørende indkaldelse til samtaler samt svar til ansøgere.
Alt i alt en rigtig god investering på det menneskelige plan, som i sidste ende munder ud i et rigtig godt arbejdsklima.”

Jan Hanquist Hansen, specialtandlæge og indehaver, Specialtandklinikken Aabenraa

 

Privatperson:

“Jeg kan positivt anbefale firmaet Betzer HR som sparringspartner. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke dig Marianne Betzer for din store hjælp. Det har været ualmindeligt inspirerende at have haft dig som coach, og jeg kan kun anbefale dig til alle, som måtte have brug for en dygtig og forstående, men også krævende coach.”

Jan Mohr

Privatperson:

“Det har været en udpræget fornøjelse at have Marianne som professionel sparringspartner! Marianne besidder et højt fagligt niveau og yder professionel coaching med empati og indsigt. Hun er en målrettet, loyal og engageret medspiller i personlig udvikling.
Jeg har glædet mig til hvert et møde med Marianne. Hver gang er jeg gået mere bevidst og styrket ud af døren og altid i højt humør og med blik for nye muligheder!
Mine personlige mål samt mine forventninger til Marianne både som coach og som menneske er blevet indfriet til min fulde tilfredshed. Derfor kan jeg varmt anbefale andre at videre udvikle sig i trygt samarbejde med Marianne. God videre udvikling og tak for denne gang!”

Janne Thomsen

 

People Test Systems A/S:

“Marianne er professionel, skarp og altid god for en anden vinkel på tingene, hvilket har skabt betydelig merværdi for mig i mit arbejde.

Samtidig arbejder hun altid seriøst og med fokus på etik og kvalitet, hvilket er nogle vigtige egenskaber når man arbejder indenfor HR. Jeg kan varmt anbefale Marianne som en dygtig rådgiver indenfor HR.”

Heidi Schiøtz, tidl. Chefkonsulent, Test & Analyser, People Test Systems A/S (nu: Psykolog hos Prescriba)

 

Danfoss Drives A/S:

“I have worked with Marianne on several occations with hiring and firing. We also collaborarted on a task on cause analysis of the reasons for absence due to illness. We conducted an HR due diligence in connection with a merger and acquisition of a foreign company. Marianne has always shown a professional attitude with sound human insight, which in combination with her background as a lawyer has secured both employer and employee a high standard of work.”

Bo Balstrup, tidl. Software Technology Manager, Danfoss Drives A/S

 

Arkil A/S:

“Marianne baserer sin indsats i HR-arbejde på et positivt menneskesyn, som jeg sætter stor pris på. I sin rolle som HR-chef har Marianne været bisidder i forbindelse med rekruttering af funktionærer i min sektion. Marianne har en god dømmekraft og et veludviklet menneskekendskab, der betyder, at man som leder får værdifuld sparring og rådgivning i HR-relaterede spørgsmål, ikke mindst i kontraktsmæssige forhold. Nok så vigtigt favner Marianne også strategiske HR-spørgsmål.”

Morten Brix, tidl. Sektionschef, Arkil A/S

 

Arkil A/S:

“Jeg havde den glæde at have Marianne som chef, i 11 måneder hos Arkil. Marianne er fagligt meget dygtig på alle områder indenfor HR. Hun er som person meget imødekommende og som chef evner hun at vise sine medarbejdere både tillid og opbakning.”

Henrik Schalech, tidl.HR Konsulent, Arkil A/S